ПОВЕЧЕ ЗА МАРКАТА

Марката IST Combat Wear е създадена от българския мъж за българския мъж. Нашата мисия е да вземем всички нужни качества полезни за Алфа обществото и да ги пресъздадем под формата на дреха, която да говори, какъв човек сте. Създадохме IST Combat Wear с много мисъл и сърце. Брандът и неговата философия олицетворяват човека, какъвто трябва да бъде – мотивиран, отдаден, целеустремен, силен физически и духовно, честен. Нашите дрехи са предназначени за военни, полицаи, спортисти, любители на оръжията, бойните изкуства и като цяло за всички хора с активен начин на живот. Всички наши дрехи се произвеждат в България, с особено внимание към детайла, като качеството и достъпните цени са наш приоритет!

ОСНОВАТЕЛИ НА БРАНДА

Зад идеята за изграждане на марката стоят хора от Министерство на Вътрешните Работи и Министерство на Отбраната на Република България. Всеки един от моделите, които виждате е плод на събития, уроци и изводи на идеините създатели на продукта.
„Това на което ни учат с години като качества и добродетели е изключително ценно и смятаме, че трябва да стане част от ежедневието на обществото. Както публично, така и чисто в душата на всеки един от хората.“
Поради естеството на работата им, кои са създали марката обаче – ще запазим в тайна.

ВИЗИЯ ЗА БЪДЕЩЕТО

Нашата мисия и визия за бъдещето е да създаваме все повече модели, като винаги качеството на изработка да бъде с най-висок приоритет, а Вие да откривате себе си във всеки един от тях.
Желаем всеки, който носи дреха на IST Combat Wear да бъде пример в обществото и да е горд с това, което тя „говори“. АLFA е състояние на духа! Вие сте ALFA!